TI KANOYME

Μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Σχεδίαση και φιλοξενία ιστοσελίδων - Ηλεκτρονικού καταστήματος

Υψηλή αισθητική και αξιοπιστία

Επισκευές Η/Υ - Κινητών τηλεφώνων - software

Σταθεροί και φορητή υπολογιστές – κινητά τηλέφωνα και εγκατάσταση και παραμετροποίηση λογισμικού επιχειρήσεων ή ιδιωτών.

Servers και workstations

Οργανώστε σωστά τον εργασιακό σας χώρο και βελτιστοποιήστε τις δυνατότητες σας με τον σωστό εξοπλισμό

Δικτύωση

Η επικοινωνία και η μετάδοση της πληροφορίας είναι το Α και το Ω στη σημερινή μας εποχή 

Κάμερες ασφαλείας

Προστατέψετε την περιουσία και τους αγαπημένους σας

Γενική εικόνα

Σήμερα η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας αλλάζει τον τρόπο στην εργασία μας αλλά και στην προσωπική μας ζωή, αυτό μπορεί να δυσχεράνει  τον τρόπο που την χρησιμοποιούμε και πολλές φορές αντί να μας διευκολύνει να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. 

Εμείς στον Atroto είμαστε εδώ ώστε η χρήση της τεχνολογίας να βελτιώσει – αυτοματοποιήσει και να γίνει ένα               << εργαλείο >> όπου θα κάνει τη αλληλεπίδραση στην εργασία αλλά και στην καθημερινότητα σας να γίνετε με άνεση και χωρίς δυσκολίες.

ο χρονος ειναι χρημα

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ:

Μην χάνεται χρόνο ψάχνοντας μόνοι σας για λύσεις και τεχνολογίες που σας μπερδεύουν. Εμπιστευθείτε μας και θα σας καθοδηγήσουμε στη σωστή λύση συγκεκριμένα για τις δικές σας ανάγκες.

Κατασκευή ιστοσελίδων - Eshop

Κάθε εταιρία πλέον έχει ιστοσελίδα ή ξέρει πως θα έπρεπε να έχει. Ιστοσελίδες που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις σας,
responsive για τα κινητά τηλέφωνα και πάντα με υψηλή αισθητική και χρησιμοπιόντας τις τελευταίες τεχνολογίες Wordpress, Adobe XD, Elementor & Elementor add-ons, ManageWP, Yoast SEO. Εμείς αναλαμβάνουμε τη δημιουργία και δημοσίευση κάθε ιστοσελίδας ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες του καθενός. Τη σήμερον ημέρα υπάρχουνε πολλές επιλογές κατασκευής ιστοσελίδας από online οδηγούς που υπόσχονται να την έχουνε έτοιμη μόνο με μερικά κλικ, οπότε γιατί να πληρώσετε μια εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων; Η αλήθεια είναι πως όλες οι ιστοσελίδες δεν είναι ίσες, ο δικτυακός σας τόπος είναι ένα εργαλείο. Στην επιφάνεια είναι η ψηφιακή βιτρίνα σας και στον πυρήνα της είναι αυτή που θα έρθει πρώτη σε επαφή με τον υποψήφιο πελάτη σας. Ένας διαδικτυακός τόπος καλά οργανωμένος και σχεδιασμένος ενσωματώνεται ανεμπόδιστα με όλες τις υπηρεσίες ή οποιαδήποτε ψηφιακή έκφρασης της επιχείρηση σας. Εμείς στον Atroto αφουγκραζόμαστε τον πελάτη, χρησιμοποιούμαι την τεχνογνωσία μας και σε συνδυασμό με τις τελευταίες εξελίξεις τις τεχνολογίας δημιουργούμε ιστότοπους όπου καλύπτουν εξειδικευμένα τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Web hosting

Φιλοξενούμε τις ιστοσελίδες των πελατών μας σε ταχύτατους διακομιστές με ssd δίσκους. Επίσης αναλαμβάνουμε την όλη τη διαδικασία από την κατοχύρωση του domain σας ως και την δημοσίευση τις ιστοσελίδας σας στο δικό μας χώρο φιλοξενίας ή όποιο άλλο διαλέξετε εσείς.

Υπάρχουσες ιστοσελίδες

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα αναλάβουμε να <<φρεσκάρουμε>> τον ιστότοπό σας, είτε αναβαθμίζοντας κάποια πρόσθετα ή προσθέτοντας ενότητες και καινούριες σελίδες.

Διάγνωση προβλήματος

Μία σωστή διάγνωση από το έμπειρους τεχνικούς μας μπορεί να σας γλιτώσει χρόνο αλλά και χρήματα.

Κινητά τηλέφωνα

Αλλάζοντας συσκευή δεν χρειάζεται να χάσετε τις φωτογραφίες και τις επαφές σας, εμείς θα μεταφέρουμε τα αρχεία σας στην καινούρια σας συσκευή. Επίσης αν έχετε σπασμένη οθόνη την αλλάζουμε όπως επίσης και την μπαταρία της συσκευής σας.

Desktop και Laptop

Επισκευή-συντήρηση-αντικατάσταση ελαττωματικών εξαρτημάτων ώστε ο υπολογιστής να λειτουργεί ξανά σαν καινούριος

Software

Εγκατάσταση λειτουργικών συστημάτων Windows - Linux, προγραμμάτων για ιούς και βελτίωσης του λειτουργικού σας και οιονδήποτε άλλων εφαρμογών μας ζητήσετε.

Servers

Ο διακομιστής είναι η καρδιά και ο εγκέφαλος κάθε εργασιακού χώρου. Κρατήστε τα αρχεία σας ασφαλή στο <<σύννεφο>> και πάντα διαθέσιμα από οποιαδήποτε τοποθεσία. Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε την παραγωγικότητα στης επιχείρησης σας εφαρμόζοντας τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας στον εργασιακό σας χώρο.

Σταθμοί εργασίας

Εγκαθιστούμε και παραμετροποιούμε τους υπολογιστές της επιχείρησης σας με το σωστό hardware και software που ταιριάζει στις ανάγκες σας, ώστε ο εξοπλισμός σας να λειτουργεί με ταχύτητα και αξιοπιστία χωρίς να σας κοστίσει μια περιουσία.

Δικτύωση

Στον Atroto αναλαμβάνουμε τη δικτύωση - παραμετροποίηση του χώρου σας με δομημένη καλωδίωση και με ασύρματο εξοπλισμό όπου απαιτείται. Ταχύτατη και αξιόπιστη επικοινωνία στον εργασιακό σας χώρο με τελευταίας τεχνολογίας ασύρματη δικτύωση. Αναλαμβάνουμε επίσης τη δικτύωση απομακρυσμένων σημείων μέσω ασύρματης επικοινωνίας ή μέσω διαδικτύου με χρήση ιδιωτικού δικτύου VPN για μέγιστη ασφάλεια του δικτύου σας

Κάμερες ασφαλείας

Μελέτη του χώρου σας και εγκατάσταση εξοπλισμού καμερών και καταγραφικού με δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησεις. Καλύπτουμε από την πιο μικρή ανάγκη ενός ιδιώτη για παρακολούθηση του σπιτιού με κάμερες ασφαλείας με ενσωματωμένο καταγραφικό, ασύρματες κάμερες με ενσωματωμένο καταγραφικό, κάμερα με ειδοποίηση κίνησης στο κινητό, ip κάμερα με ανιχνευτή κίνησης, μέχρι τον επαγγελματία με πιο εξειδικευμένα συστήματα.